POKE BOWL ORIGINAL EINDHOVEN

POKE BOWL ORIGINAL EINDHOVEN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 926 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Bowl Original Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 21:11 The delivery mistakenly delivered the incorrect food and it took two hours to get the right order. I called the restaurant and they fixed, I never receive an update from thuisbenzorgd. They could improve that.
17 jun 2022 om 21:23 Best bowls
13 jun 2022 om 15:18 The portion of poke bowl was generous but the quality of ingredients disappointing.
9 jun 2022 om 21:11 De zalm was zeker niet vers. Poke bowl stonk ontzettend, was niet te eten dus weg moeten gooien. Poke bowl was ook erg warm bij bezorging
7 jun 2022 om 21:26 I am very sorry to say that the salmon I got had a very bad smell and taste. Probably it was not well preserved and gave me nausea. I could not finish my bowl and had to throw half of it after trying to force myself to eat a bit more.
3 jun 2022 om 14:46 Heerlijk gegeten. Medium is meer als voldoende (ook voor grote eters) topzaak!
3 jun 2022 om 6:48 Mega lekker eten en meer dan voldoende!
12 mei 2022 om 20:53 Veel, vers en lekker! Heerlijke bowl en supergezond
10 mei 2022 om 14:43 Heerlijk eten en heerlijke porties. Ik had twee extra toppings besteld en die zaten er in een los bakje bij, was meer dan ik verwacht had! Echt een aanrader, wat mij betreft de beste van Eindhoven.
19 apr 2022 om 22:47 Netjes En vers